Foto: Silvestrovské derby
Matějovský, Bičík, Šenkeřík, ve hře je také Koller. Jaké jsou nominace týmů na derby?

19. 12. 2017

Matějovský, Bičík, Šenkeřík, ve hře je také Koller. Jaké jsou nominace týmů na derby?

Rok 2017 uzavře jako již tradičně Silvestrovské derby, které se uskuteční už po dvaatřicáté. Manažeři obou týmů Jaroslav Bartoň (Sparta) a Jan Mareš (Slavia) zveřejnili předběžné nominace svých týmů na obě utkání. A slibují zajímavou podívanou!

SK Slavia Praha

Sešívaní do utkání internacionálů zřejmě vyšlou několik debutantů. Mezi nimi by mohli být David Kalivoda, Zdeněk Šenkeřík, Patrik Berger a Tomáš Hrdlička. „V případě Patrika Bergera je to ještě nejisté. Rozuzlení by mělo přijít v nejbližších dnech,“ uvedl na tiskové konferenci Pavel Kuka, který pomáhal manažeru Janu Marešovi se skladbou kádru Slavie. Internacionálové: Martin Vaniak, Lukáš Došek, Adam Petrouš, Martin Müller, Martin Hyský, David Kalivoda, Jaroslav Černý, Ivo Ulich, Karel Piták, Rudolf Skácel, Zdeněk Šenkeřík, Patrik Berger, Stanislav Vlček, Pavel Kuka, Tomáš Hrdlička. Veteráni: Juraj Šimurka, Luděk Klusáček, Gustav Ondrejčík, Milan Šimůnek, Jan Mareš, Pavel Medynský, Jiří Jeslínek, Jaromír Jindráček, Roman Janoušek, Pavel Řehák, Miroslav Beránek, Jaroslav Šilhavý, František Veselý, Luboš Zákostelský, Luboš Kozel.

AC Sparta Praha

Také Letenští do zápasu internacionálů zřejmě nastoupí s několika nováčky. Ve hře jsou David Bičík, Marek Matějovský, Vlastimil Vidlička a Jiří Jarošík. Existuje také šance, že by do zápasu naskočil Jan Koller, který žije v Monaku. „Jsme domluvení, že mi Honza dá před turnajem internacionálů vědět, zda s ním můžeme počítat či nikoliv,“ upřesnil Jiří Novotný, který v derby nebude chybět. Internacionálové: David Bičík, Václav Koloušek, Marek Matějovský, Vlastimil Vidlička, Jiří Jarošík, Tomáš Hübschman, Jiří Novotný, Luděk Stracený, Marek Kincl, Jan Flachbart, Tomáš Čížek, Lukáš Zelenka. Veteráni: Jaromír Blažek, Miroslav Mlejnek, Petr Vrabec, Aleš Bažant, Michal Horňák, Josef Obajdin, Horst Siegl, Josef Jarolím, Richard Margolius, Marek Trval, Miloslav Denk, Lumír Mistr, Martin Hašek.